αυτόνομα λεωφορεία

Χρησιμοποιούν αυτόνομα λεωφορεία για τεστ του κορΟνοϊου στη Φλόριντα

Τα τεστ για τον κορωνοϊό είναι τόσο ασφαλή και γρήγορα όσο και το σύστημα που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά τους στις κλινικές. Ένας νέος στόλος από αυτόνομα λεωφορεία επιχειρεί να βελτιώσει αυτό το κομμάτι.

Η Mayo Clinic, η Jacksonville Transportation Authority, η Navya, και η Beep, χρησιμοποιούν πλήρως αυτόνομα λεωφορεία για να μεταφέρουν τα τεστ του κορωνοϊού στην τοποθεσία της Mayo Clinic.

Θεωρητικά, η χρήση των αυτόνομων λεωφορείων βοηθήσει στη μείωση της εξάπλωσης του ιού και το προσωπικό που απαιτείται για τη μεταφορά των τεστ είναι λιγότερο. Το προσωπικό αυτό μπορεί να ασχολείται με την φροντίδα των ασθενών.

Από τις 30 Μαρτίου, τέσσερα πλήρως αυτόνομα λεωφορεία εκτελούν καθημερινά αρκετές φορές την απαιτούμενη διαδρομή. Όπως κάθε άλλο εγχείρημα στο οποίο εμπλέκονται αυτόνομα οχήματα, έτσι και σε αυτό το ανθρώπινο μάτι παρακολουθεί διαρκώς την πορεία των λεωφορείων.

αυτόνομα λεωφορεία

Ένας οδηγός ακολουθεί τα αυτόνομα λεωφορεία με ένα SUV, ενώ η φόρτωση και εκφόρτωση πραγματοποιούνται από ανθρώπους. Επιπλέον, υπάρχει προσωπικό το οποίο παρακολουθεί τα αυτόνομα λεωφορεία εξ αποστάσεως μέσω ειδικού κέντρου ελέγχου.

Τα SUVs παίζουν ποιο πολύ τον ρόλο του τροχονόμου, καθώς βεβαιώνουν ότι τα λεωφορεία δεν θα εμπλακούν σε κίνηση ή θα αντιμετωπίσουν άλλα οχήματα στην πορεία τους.

Η τεχνολογία των αυτόνομων οχημάτων είναι αρκετά καινούργια, και πολλές αρχές αρνούνται να επιτρέψουν την ελεύθερη χρήση της. Όσες δίνουν άδειες το κάνουν με επιφύλαξη και πάντα λαμβάνονται πολλά μέτρα ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση αυτών των λεωφορείων είναι για καλό και διευκολύνουν μία συγκεκριμένη κατάσταση σε μία δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *