Το νέο διαφημιστικό σποτ της Cadillac έχει και Tesla [video]

H Cadillac βάζει στο στόχαστρο την Tesla, μέσα από τη νέα της διαφημιστική καμπάνια για το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise.

Η Tesla έχει καταφέρει πολλά πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα.

Δεν είναι μόνο ότι εξαιτίας της η στροφή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας στην ηλεκτροκίνηση έχει επισπευσθεί, αλλά και το γεγονός ότι οι εταιρείες μπαίνουν στη διαδικασία να συγκρίνουν κάθε νέο ηλεκτιρκό μοντέλο που εξελίσσουν με κάποιο από αυτά της εταιρείας του Elon Musk.

Και δεν είναι λίγες οι φορές που ο CEΟ της Tesla, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες άλλων εταιρειών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το είδαμε με την Audi, όταν το καλοκαίρι του 2017 θέλοντας να διαφημίσει το επερχόμενο ηλεκτρικό της SUV, E-Tron, επέλεξε το λογοπαίγνιο “Musk-Have”.

Πρόσφατα, ήταν η σειρά της Hyundai που για την προώθηση του νέου ηλεκτρικού της SUV, Kona, χρησιμοποίησε το σλόγκαν “Σειρά σου, Elon”.

Book by Cadillac: Η συνδρομητική υπηρεσία επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις

Cadillac CT6

Τώρα έρχεται η Cadillac να βάλει στο στόχαστρο, όχι τον Elon Musk αυτή τη φορά, αλλά την Tesla, μέσα από τη νέα διαφημιστική της καμπάνια για το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise που εξοπλίζει τα οχήματά της.

Το video διάρκειας 15 δευτερολέπτων που θα δείτε αποτελεί μέρος μιας σειράς διαφημιστικών σποτ με την ονομασία “Future is Here” – “Το μέλλον είναι εδώ”.

Cadillac CT6

Σε αυτό, λοιπόν, ένα Cadillac CT6 κινείται στον αυτοκινητόδρομο και κάποια στιγμή προσπερνά ένα Tesla Model S, με τον οδηγό του να έχει τα χέρια εκτός τιμονιού.

H Tesla στην Ελλάδα: Τι αναφέρει το καταστατικό της Tesla Greece

“Tο πρώτο αληθινό σύστημα οδήγησης χωρίς χέρια για τον αυτοκινητόδρομο”, είναι η φράση που συνοδεύει το σποτ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία να “πικάρει” το σύστημα Autopilot της Tesla.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *