Ηλεκτρικά

Η Xiaomi διαψεύδει επίσημα ότι έρχεται SU7 EREV

Μετά την παρουσίαση του SU7 EV, η Xiaomi ξεκίνησε μια συνεδρία 100 ερωτήσεων και απαντήσεων στα κινεζικά κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να λάβουν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Στο τελευταίο μέρος της συνεδρίας, ο εκπρόσωπος της Xiaomi διέψευσε όλες τις φήμες για μια επερχόμενη έκδοση EREV του SU7.

Πριν από μερικούς μήνες, οι φήμες έκαναν λόγο για μια έκδοση EREV του SU7 αφού η Xiaomi στρατολόγησε μηχανικούς EREV από άλλες εταιρείες. Ωστόσο, η ίδια η εταιρεία δήλωσε επίσημα ότι ένα αυτοκίνητο EREV δεν θα κυκλοφορήσει τα επόμενα χρόνια. Αντίθετα, ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της πλήρως ηλεκτρικής πλατφόρμας Modena EV.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ούτε ένα SU5 σύντομα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με ορισμένες αναφορές σχετικά με την κυκλοφορία ενός μικρότερου οχήματος από τη Xiaomi με βάση την πλατφόρμα της Modena κάποια στιγμή το 2025.

Η Xiaomi μπορεί ακόμα να λανσάρει ένα ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης εμβέλειας, αλλά δε θα συμβεί τόσο γρήγορα όσο περιμέναμε. Ορισμένοι εκτιμούν ότι ένα EREV θα φτάσει μόνο αφού βγει ένα δεύτερο EV που βασίζεται στην πλατφόρμα της Modena.

Πηγή: arenaev.com

Συντάκτης Αλέξανδρος Παππάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Όλα τα άρθρα του συντάκτη

Σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *