Close

Το Volkswagen ID.3 συναντά το Tesla Model 3 στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι

Volkswagen ID.3 / Golden Hall

Volkswagen ID.3 / Golden Hall

Το νέο Volkswagen ID.3 θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Golden Hall, στο Μαρούσι, μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο βρίσκεται και η Tesla με το Model 3.

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να δουν το ηλεκτρικό ID.3 από κοντά στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, σε μία πρώτη γνωριμία με τη νέα εποχή της αυτοκίνησης και της Volkswagen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο εμπορικό κέντρο φιλοξενείται από τις 4 Σεπτεμβρίου και το πρώτο Tesla pop-up stand, το οποίο θα μείνει στο χώρο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Μάλιστα, το Tesla Model 3 που αποτελεί και το πιο προσιτό μοντέλο της αμερικανικής εταιρείας αποτελεί βασικό αντίπαλο του μοντέλου της γερμανικής μάρκας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Volkswagen:

O Οκτώβριος είναι ο μήνας που το ολοκαίνουργιο ID.3 της Volkswagen θα κάνει την εμφάνισή του και στους ελληνικούς δρόμους. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο, ο προπομπός της νέας εποχής για τη μάρκα αλλά και ενός πολύ σημαντικού κεφαλαίου στην ιστορία της αυτοκίνησης, τις αμέσως επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen σε όλη την Ελλάδα, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει. Λίγο πριν την πανελλήνια πρεμιέρα του, το νέο ID.3 κάνει μία εντυπωσιακή avant-première φιλοξενούμενο σε έναν ιδιαίτερο χώρο, για μία πρώτη γνωριμία του κοινού με την προηγμένη ηλεκτροκίνηση.

Volkswagen ID.3 / Golden Hall
Volkswagen ID.3 / Golden Hall

Εδώ και λίγες μέρες –και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου– το ID.3 «εξηλεκτρίζει» το εμπορικό κέντρο Golden Hall, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen. Εισερχόμενοι από την κεντρική είσοδο, θα συναντήσουν το ID.3, στο εντυπωσιακό Makena Turquoise χρώμα, να δεσπόζει τοποθετημένο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, υπερυψωμένο βάθρο, στην αριστερή πλευρά του εσωτερικού του εμπορικού κέντρου.

Ειδικές κατασκευές φωτισμού πλαισιώνουν περιμετρικά το μοντέλο, ώστε να αναδειχθεί ο πρωταγωνιστικός του ρόλος, ενώ στο πίσω μέρος και ακριβώς δίπλα στο σημείο φόρτισης του αυτοκινήτου, έχει τοποθετηθεί το Wallbox ID. Charger, η εγκατάσταση για τη γρήγορη φόρτιση του ID.3, προσφέροντας μία επιπλέον οπτική μαρτυρία ότι το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο ανήκει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Μία επιβλητική οθόνη LED συμπληρώνει την παρουσίαση του αυτοκινήτου, προβάλλοντας το σχετικό “world premiere film” με το μήνυμα #NowYouCan, σε συνδυασμό με ένα προϊοντικό video του ID.3 1ST edition. Δίπλα στο ID.3, βρίσκεται ένα stand με οθόνη αφής, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις εκδόσεις, τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και την προτεινόμενη λιανική τιμή του μοντέλου σε κάθε έκδοση ID.3 1ST, Plus και Max, σε συνδυασμό με την κρατική επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Παράλληλα, παρών και εκπρόσωπος της Kosmocar-Volkswagen, προκειμένου να ενημερώνει με επιπλέον αναλυτικές πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενο αλλά και να προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας για προγραμματισμό test-drive μέσω του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου της προτίμησής του.

Aξίζει να σημειωθεί πως τηρούνται σχολαστικά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προσωπικής υγιεινής, προκειμένου η πρώτη γνωριμία με το νέο ID.3 να είναι όχι μόνο ευχάριστη αλλά και ασφαλής.
Το εμπορικό κέντρο Golden Hall βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 37A, στο Μαρούσι, στην Αττική. Το ID.3 θα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Volkswagen ID.3 / Golden Hall
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3 / Golden Hall
Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3 / Golden Hall
Volkswagen ID.3

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top