Close

Ένα Tesla Model Y καταγράφει την ένοπλη ληστεία του κατόχου του

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Το Sentry Mode ενός Tesla Model Y ήταν ενεργοποιημένο και κατέγραψε την ένοπλη ληστεία της ιδιοκτήτριας του οχήματος στο Τέξας. Αυτό είναι ακόμα ένα περιστατικό που καταγράφει η κάμερα ενός Tesla και γίνεται αυτομάτως υλικό που παίρνει δημοσιότητα.

Η ληστεία έγινε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί, όταν ένας μασκοφόρος άνδρας προσέγγισε τη νεαρή γυναίκα που μόλις είχε τελειώσει τα ψώνια της. Ο ληστής κρατούσε όπλο και απειλώντας την ήθελε να της πάρει την τσάντα. Η γυναίκα δεν αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο ένοχος να εξαφανιστεί άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα δεν είχε το iPhone της στην τσάντα και έτσι μπόρεσε να ξεκλειδώσει το Tesla Model Y που κατέγραψε όλη τη ληστεία. Το βίντεο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης, εάν αυτό είναι εφικτό, αν και η μάσκα που φορούσε καθιστά δύσκολη την προσπάθεια εντοπισμού του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφει η κάμερα ενός Tesla ένα αντίστοιχο σκηνικό.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχολιάστε
scroll to top