Ηλεκτρικά

Rivian R2: Aλλάζει πλευρά η θύρα φόρτισης; Φήμες ότι πάει στο πίσω μέρος στην πλευρά του οδηγού

Η Rivian παρουσίασε το μοντέλο R2 τον Μάρτιο και τώρα φημολογείται ότι άλλαξε τη θέση της θύρας φόρτισής του.

Σύμφωνα με έναν χρήστη στο φόρουμ της Rivian, στο Rivian Space στην Pasadena ένας από τους αντιπροσώπους της εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η θύρα φόρτισης στα μοντέλα παραγωγής θα βρίσκεται στο πίσω μέρος, στην πλευρά του οδηγού.

Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή, δεδομένου ότι όταν ανακοινώθηκε το αυτοκίνητο, η Rivian επέμενε ότι η θέση στο πίσω μέρος από την πλευρά του συνοδηγού επιλέχθηκε πολύ σκόπιμα προκειμένου να γίνει εύκολη η φόρτιση στους φορτιστές δρόμου Τesla Supercharger.

Η Rivian σχεδιάζει να αρχίσει να κατασκευάζει μοντέλα R2 στο εργοστάσιό της Normal, IL στις αρχές του 2026. Με 155.000 μονάδες ετησίως, η παραγωγή R2 αναμένεται να είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή των R1S και R1T.

Αν και το R2 της Rivian κάνει συγκρίσεις με το Tesla Model Y λόγω του μεγέθους και της τιμής του, ο CEO RJ Scaringe υπόσχεται ότι είναι «ένας διαφορετικός κόσμος».

Πηγή: electrek.co

Συντάκτης Αλέξανδρος Παππάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Όλα τα άρθρα του συντάκτη

Σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *