Ηλεκτρικά

Cadillac Vistiq: Αποκαλύφθηκε το ηλεκτρικό SUV τριών σειρών με τιμή 78.790 $

H Cadillac αποκάλυψε επιτέλους το Vistiq του 2026, το ηλεκτρικό SUV τριών σειρών που τοποθετείται μεταξύ των Lyriq και Escalade IQ και έρχεται με αρχική τιμή 78.790 $.

Η σχεδίαση του Vistiq ευθυγραμμίζεται με το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο της Cadillac. Η πίσω σχεδίαση απηχεί την εμφάνιση του Escalade IQ με σπαστά πίσω φώτα. Το SUV φιλοξενεί επτά επιβάτες, με μια προαιρετική διαμόρφωση της καρέκλας της δεύτερης σειράς διαθέσιμη για επιπλέον άνεση.

cadillac vistiq

Η διάταξη διπλού κινητήρα της Vistiq αποδίδει 615 ίππους και 881 Nm ροπής. Η Cadillac υπολογίζει τα 0-97 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα στη λειτουργία οδήγησης Velocity Max. Το Vistiq διατίθεται στάνταρ με τετρακίνηση.

Το Vistiq αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία Ultium 102 kWh. Παρέχει περίπου 483 χλμ. αυτονομίας, αλλά η επίσημη αυτονομία EPA δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η νέα Cadillac υποστηρίζει αμφίδρομη φόρτιση, επιτρέποντάς της να τροφοδοτεί το σπίτι σας κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος. Με τη γρήγορη φόρτιση DC, το Vistiq μπορεί να προσθέσει αυτονομία 127 χλμ. σε περίπου 10 λεπτά.

cadillac vistiq

Στο εσωτερικό του, το Vistiq διαθέτει μια κυρτή οθόνη 33 ιντσών και μια επιπλέον 8 ιντσών για την προσαρμογή των ρυθμίσεων του κλίματος και άλλων λειτουργιών του οχήματος. Το Vistiq διαθέτει σύστημα κλιματισμού πέντε ζωνών, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση για όλους τους επιβάτες.

cadillac vistiq

Η Cadillac θα προσφέρει αρχικά το Vistiq σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Luxury, Sport και Premium Luxury. Μια κορυφαία επένδυση Platinum θα ενταχθεί αργότερα στη σειρά.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2025, με τα πρώτα μοντέλα να βγαίνουν στην αγορά αμέσως μετά.

Πηγή: m.arenaev.com

Συντάκτης Αλέξανδρος Παππάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Όλα τα άρθρα του συντάκτη

Σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *