Δεν ενθουσιάζεται με το Apple CarPlay ο CEO της Cadillac

Την άποψή του για το Apple CarPlay εξέφρασε ο CEO της Cadillac, Johan de Nysschen, η οποία απ’ότι φαίνεται δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης, καθώς όπως ανέφερε κάποια στοιχεία “του σπάνε τα νεύρα”.

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Finance, στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, ο Johan de Nysschen ανέφερε: “Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά στο προϊόν που μου αρέσουν και κάποια άλλα που με τρελαίνουν. Μπορεί να εισάγει λειτουργικότητα στο όχημα αλλά είναι και ιδιαίτερα βασικό”.

Ο de Nysschen αναφέρθηκε στους χάρτες της Apple αναφέροντας ότι οι οδηγίες turn-by-turn δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την ταχύτητα σε αυτοκινητοδρόμους ενώ ανέφερε και τη δυσκολία του συστήματος να αλλάξει από το CarPlay στο CUE infotainment σύστημα της Cadillac.

Για παράδειγμα, όταν ένας οδηγός ακούει μουσική από το ραδιόφωνο και ελέγχει τις οδηγίες στους Apple Maps, το σύστημα θα πρέπει θεωρητικά να επιστρέψει στο ραδιόφωνο, αλλά αντί αυτού πολλές φορές απλά αποφασίζει να αναπαραγάγει μουσική που υπάρχει στο iPhone.

“Δεν ξέρω αν η Apple το κάνει σκόπιμα ή όχι, αλλά τους ζητάω να το διορθώσουν” ανέφερε ο de Nysschen.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *