1 χρόνος Autonomous.gr: Γιορτάζουμε και χαρίζουμε gadgets

Στις 6 Ιουλιου 2016 γράφτηκαν οι πρώτες γραμμές κειμένου εδώ στο Autonomous.gr, ένα project της ομάδας του Techblog, μιας ιδέας που συλλάβαμε κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας CES τον Ιανουάριο του 2016 στο Λας Βέγκας.

Σήμερα, 1 χρόνο μετά και μετρώντας περισσότερα από 1.000 άρθρα για την αυτόνομη οδήγηση, τα ηλεκτρικά οχήματα, τα διασυνδεδεμένα αυτοκίνητα και τις έξυπνες πόλεις συνεχίζουμε να παίρνουμε μέρος στην μεγαλύτερη τεχνολογική και εμπορική επανάσταση της δεκαετίας μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για αυτό το μαγικό ταξίδι τεχνολογίας και ανταποδίδουμε με 5 φανταστικά gadgetάκια, ότι πρέπει για το φετινό καλοκαίρι.

Update: Και ναι έχουμε τους 5 τυχερούς νικητές που κερδίζουν τα 5 απίθανα gadgets, δώρο για τα πρώτα γενέθλια του Autonomous.gr! Τυχεροί νικητές: «Αλεξόπουλος» κερδίζει τα Jelly VR Glasses, «Πόπη Λιναρδάτου» κερδίζει την Goxtreme Enduro 2.7K Action camera, «Buondi» κερδίζει το Xiaomi Mi Band 2, «Νικολάου Παπαμιχαήλ» κερδίζει το PowerMonkey Explorer 2 και «LorryX» κερδίζει το Toshiba E.Store Wireless Adapter.

Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email για την παραλαβή των δώρων. Οι νικητές έχουν ανακοινωθεί και στο fan page του Autonomous. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
1. Αφήστε σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο.
2. Κάντε public share τον διαγωνισμό στο Facebook.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ και οι 5 τυχεροί νικητές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι 5 νικητές θα ενημερωθουν με email, αλλά και μέσα από το Fan Page του Autonomous.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ

Jelly VR Glasses

Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας για smartphones με οθόνη 3.5″ έως 6″

Goxtreme Enduro 2.7K Action camera

Εγγραφή 4Κ video, αδιάβροχη, ευρυγώνιος φακός, έγχρωμη οθόνη

Xiaomi Mi Band 2

Περιβραχιόνιο που συνδέεται με το smartphone

PowerMonkey Explorer 2

Αδιάβροχο powerbank 6000mAh

Toshiba E.Store Wireless Adapter

Μετατρέψτε τον εξωτερικό σκληρό σας δίσκο σε ασύρματο