Close

Volvo EX30: Διέρρευσε η πρώτη εικόνα του

Το μικρότερο ηλεκτρικό SUV της Volvo, το ΕΧ30, πρόκειται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα, αλλά μπορούμε από τώρα να του ρίξουμε μια ματιά.

Η εικόνα του διέρρευσε για λίγο και εμφανίστηκε στο διαδίκτυο την Παρασκευή, αποκαλύπτοντας ένα συμπαγές SUV με σπορ εμφάνιση, σχεδιασμένο για τη σύγχρονη εποχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Jim Rowan, σε συνέντευξή του στη Wheels νωρίτερα φέτος, επιβεβαίωσε ότι την κυκλοφορία του EX30, εξηγώντας ότι η μάρκα θα κυκλοφορήσει ένα νέο μικρότερο SUV σε «μια πραγματικά καλή τιμή για ένα βασικό επίπεδο».

Η ιδέα είναι να προσελκύσει μια νεότερη γενιά αγοραστών στο εμπορικό σήμα. «Θα μιλήσουμε με ένα εντελώς διαφορετικό δημογραφικό στοιχείο, για πρώτη φορά πιθανώς», είπε. Λέει ότι το κλειδί για την απόκτηση αυτών των αγοραστών είναι η προσφορά μιας διαδικτυακής εμπειρίας αγορών και μια αξιοπρεπή αρχική τιμή και εύρος.

Τώρα ρίχνουμε επιτέλους την πρώτη μας ματιά στο νέο EX30 μέσω μιας εικόνας που διέρρευσε στον ιστότοπο της Volvo.

volvo ex30

volvo ex30

Το μοντέλο EV εντοπίστηκε από έναν αναγνώστη από τη σουηδική ιστοσελίδα Allt om Elbil που μοιράστηκε την εικόνα μαζί τους. Όπως σημείωσε ο αναγνώστης, το πρωί, το μοντέλο ήταν κρυμμένο κάτω από έναν μανδύα αυτοκινήτου και αποκαλύφθηκε για λίγο αργότερα.

Η εικόνα που διέρρευσε δείχνει μια μικρότερη εμφάνιση, πιο σπορ έκδοση του ναυαρχίδα του EX90 SUV, το οποίο έχει ήδη εξαντληθεί για το πρώτο έτος μοντέλου λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Η Volvo αποκάλυψε ότι το EX30 θα είναι «όσο ασφαλές θα περίμενε κανείς να είναι ένα Volvo» με νέα χαρακτηριστικά όπως σύστημα εξοικονόμησης ποδηλάτων, προηγμένο σύστημα ειδοποίησης οδηγού και ενισχυμένο πλαίσιο, οροφή και κλωβό ασφαλείας για βελτιστοποίηση της ασφάλειας.

Ακόμα, το συμπαγές SUV θα έχει το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από οποιοδήποτε αυτοκίνητο που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Volvo.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα γίνει στις 7 Ιουνίου, όπου θα γίνουν και οι αποκαλύψεις για προδιαγραφές και τιμή.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top