Close

2024 Volvo EX30: Το πιο αποκαλυπτικό teaser πριν την παρουσίαση

Πριν από την αποκάλυψή του στις 7 Ιουνίου στο Μιλάνο της Ιταλίας, η Volvo παρουσιάζει εικόνες του συμπαγούς SUV EX30, του οποίου το εσωτερικό δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Το EX30 παίρνει πολλά αξιοσημείωτα σχεδιαστικά στοιχεία του EX90, συμπεριλαμβανομένου του φωτισμού εικονοστοιχείων εμπρός και πίσω. Είναι ένα 4θυρο hatchback, αλλά θυμίζει τα μικρά 3θυρα hatchback C30 του 2006-2013.

Στις εικόνες μπορούμε να δούμε μια μεγάλη επιφάνεια tablet που θα τρέχει το Android Automotive, συμπεριλαμβανομένου του Google Assistant, αλλά θα υποστηρίζει επίσης ασύρματο CarPlay. Δεν έχει οθόνη στο μπροστινό μέρος του οδηγού, ενώ το ταμπλό φαίνεται να είναι διαθέσιμο από ανακυκλώσιμο υλικό.

Η κεντρική κονσόλα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν προσεγμένο τρόπο παροχής μιας αρκετά μεγάλης θήκης για τσάντες laptop, πορτοφόλια και μικρότερων για ποτήρια και κινητό.

Αντί για ηχεία πόρτας και διακόπτες παραθύρων,, και τα δύο έχουν μετακινηθεί στο κέντρο. Το ντουλαπάκι μετακινείται κάτω από την κεντρική οθόνη για εύκολη πρόσβαση τόσο από τον οδηγό όσο και από τον επιβάτη. Όλα είναι συγκεντρωμένα, δηλαδή, και εύκολα προσβάσιμα από όλους.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top