Συνέδριο 4o Auto Forum: "Εξηλεκτρισμός", 25 Φεβρουαρίου 2021
Close

Συνέδριο 4o Auto Forum: “Εξηλεκτρισμός”, 25 Φεβρουαρίου 2021

Αντικείμενο του συνεδρίου 4o Auto Forum είναι να αποσαφηνιστεί μέσα από τις τοποθετήσεις θεσμικών παραγόντων από την Ε.Ε. αλλά και την κυβέρνηση το πόσο απέχουμε από την εξηλεκτρισμένη εποχή.

Οι τοποθετήσεις παραγόντων της αγοράς αλλά και εξειδικευμένων μηχανικών, καθηγητών, στελεχών αυτοκινητοβιομηχανιών που δουλεύουν πάνω στις μελλοντικές τεχνολογίες θα αναδείξει το μονοπάτι προς την νέα εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης στη χώρα μας.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ) και θα πραγματοποιηθεί online, μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Θεματολογία Συνεδρίου

Το Auto Forum 2021 έχει διττό χαρακτήρα: αφενός να αποσαφηνίσει μέσα από τις τοποθετήσεις θεσμικών παραγόντων από την Ε.Ε. αλλά και την κυβέρνηση το πόσο απέχουμε από την εξηλεκτρισμένη εποχή και αφετέρου να αναδείξει το μονοπάτι προς την νέα εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης στη χώρα μας.

Panel 1: Tι θα επικρατήσει τελικά τα επαναφορτιζόμενα (phev) ή τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (bev); Οι κυψέλες καυσίμων θα προχωρήσουν;

Panel 2: Προώθηση της ηλεκτροκίνησης, υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας, προδιαγραφές, φόρτισης.

Panel 3: Οδική ασφάλεια, μικροκινητικότητα

Διοργανωτές η ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ. Υπεύθυνος Προγράμματος είναι ο Δημοσιογράφος Τάκης Πουρναράκης.

Το Autonomous.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του 4oυ Auto Forum.

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 Comments
scroll to top