Πόλη της Ιαπωνίας εγκαθιστά δημόσια smart panels με ψηφιακές υπηρεσίες

Η διαφημιστική εταιρεία MCDecaux θα εξοπλίσει την πόλη Nagoya της Ιαπωνίας με έξυπνα digital panels για να διαθέσει στους πολίτες πλήθος ψηφιακών υπηρεσιών όπως δωρεάν Wi-Fi και ειδοποιήσεις εκτάκτου ανάγκης.

Η εταιρεία MCDecaux, θυγατρική της διαφημιστικής εταιρείας εξωτερικών χώρων JCDecauxμ θα είναι ο αποκλειστικός διαχειριστής για την εγκατάσταση των έξυπνων ψηφιακών panel στην πόλη της Ιαπωνίας Nagoya, η οποία είναι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη μετά το Tokyo, Yokohama και Osaka με 2.3 εκ. κατοίκους.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει συμφωνία διάρκειας 20 ετών για την εγκατάσταση τουλάχιστον 150 panel στην πόλη της Nagoya, με σκοπό την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών όπως χάρτες και πληροφορίες για τους τουρίστες της πόλης, δωρεάν Wi-Fi hotspot, ψηφιακές οθόνες αφής πολλαπλής χρήσης, όπως για παράδειγμα την παροχή πληροφοριών για την περιοχή σε τουρίστες και τον υπολογισμό διαδρομών.

Οι παροχές προς τους πολίτες περιλαμβάνουν ακόμα και σταθμούς φόρτισης συσκευών με τη χρήση USB θυρών, πινακίδες με ονόματα οδών αλλά και ειδοποιήσεις εκτάκτου ανάγκης σε περίπτωση σεισμού και τσουνάμι. Επιπλέον, με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων του 2020 αλλά και της World Expo to 2025, η Nagoya θα μετατραπεί σε μια έξυπνη, ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους, πόλη.

Το συμβόλαιο της εταιρείας MCDecaux περιλαμβάνει την εγκατάσταση panels των 86 ιντσών, κάτι το οποίο έγινε σε Yokohama και Kawasaki, με την εταιρεία να κερδίζει το διαγωνισμό και σε αυτές τις πόλεις. Η πρόταση της εταιρείας για την εγκατάσταση των panels θα έχει φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα μιας και η εταιρεία κάλυψε το 65% της ενεργειακής κατανάλωσης το 2018 και 75% το 2019, από πηγές πράσινης ενέργειας.

Πηγή

Μία απάντηση στο “Πόλη της Ιαπωνίας εγκαθιστά δημόσια smart panels με ψηφιακές υπηρεσίες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *