Κόντρα μεταξύ ηλεκτρικού και βενζινοκίνητου dirt bike [βίντεο]
Close

Κόντρα μεταξύ ηλεκτρικού και βενζινοκίνητου dirt bike [βίντεο]

Dirt bike electric vs gas

Εκτός από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μεγάλη αύξηση παρατηρείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ηλεκτρικών dirt bike. Όπως είναι λογικό, αρκετοί πραγματοποιούν δοκιμές με σκοπό να διαπιστώσουν αν είναι πιο αποδοτικά από τα βενζινοκίνητα ξαδερφάκια τους.

https://youtu.be/8y34WIBGEbE

Ο Σλοβένος YouTuber FRAYER έβαλε το ηλεκτρικό Honda CR125 να αντιμετωπίσει τα Suzuki RM125 και Suzuki RMZ250. Το ηλεκτρικό dirt bike έχει ισχύ 40 ίππους και ροπή 600Nm.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οδηγοί τρέχουν τόσο σε επίπεδο, όσο και σε ανώμαλο έδαφος. Πραγματοποιούν drag races και ανάβαση πλαγιάς. Οπότε, έχουν καλύψει κάθε πιθανό σενάριο στο οποίο θα μπορούσαμε να φανταστούμε να λαμβάνει μέρος ένα τέτοιο όχημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τρελή ροπή του ηλεκτρικού dirt bike το βοήθησε να μοιράσει σκόνη και λάσπη στους βενζινοκίνητους αντιπάλους του. Το πλήρες βίντεο μπορείτε να το βρείτε στην κορυφή του άρθρου, αλλά πριν πάτε να το απολαύσετε, απλώς διαβάστε τις τελευταίες παραγράφους.

Dirt bike electric vs gas

Εκτός από την εύκολη νίκη του ηλεκτρικού dirt bike, θετική ήταν η συνολική αντίδραση όσων συμμετείχαν. Όλοι διασκέδασαν και κανενός ο εγωισμός δεν θίχτηκε. Οι χαμένοι δέχθηκαν την ήττα τους και οι νικητές φάνηκαν ταπεινοί.

Τέλος, μιλώντας με απλά νούμερα, ήταν αναμενόμενο ένα ηλεκτρικό όχημα 50cc να ισοδυναμεί σε επιδόσεις με ένα βενζινοκίνητο 250cc. Άλλωστε έχουμε δει ηλεκτρικές μοτοσικλέτες να κερδίζουν τους αντιπάλους τους ακόμη και ξεμένοντας από μπαταρία στην γραμμή του τερματισμού.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top