Η Nissan παρουσίασε το νέο Leaf του 2026 τον Ιούνιο και τώρα μοιράζεται πληροφορίες για τις τιμές και τη διαθεσιμότητα στην αγορά των ΗΠΑ.
Το αυτοκίνητο θα φτάσει στις αντιπροσωπείες της Nissan «αυτό το φθινόπωρο». Η τιμή του ξεκινά από τις 29.990 δολάρια, γεγονός που το καθιστά το φθηνότερο ηλεκτρικό όχημα που προσφέρεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ. Είναι επίσης φθηνότερο από το αρχικό Leaf, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια στα 32.780 δολάρια.
Η βασική έκδοση S+ είναι αυτή με αυτήν την τιμή και διαθέτει ατσάλινες ζάντες 18 ιντσών, κανονικά πίσω φώτα LED και οθόνη infotainment 12,3 ιντσών.
Αν επιλέξετε την έκδοση SV+, η οποία κοστίζει 34.230 δολάρια, θα βρείτε ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και οθόνη ψυχαγωγίας 14,3 ιντσών, μαζί με ενσωματωμένα φλας LED.

Η κορυφαία έκδοση είναι η Platinum+, η οποία κοστίζει 38.990 $ και διαθέτει θερμαινόμενο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 19″, τα “τρισδιάστατα ολογραφικά πίσω φώτα”, πολύχρωμο ατμοσφαιρικό φωτισμό, θερμαινόμενους καθρέφτες με μνήμη, ράγες οροφής, πανοραμική οροφή με ρύθμιση φωτεινότητας, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών με ενεργοποίηση κίνησης, ηχοσύστημα Bose με 10 ηχεία, οθόνη ενδείξεων στο παρμπρίζ, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, εσωτερικό καθρέφτη οπισθοπορείας με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας χωρίς πλαίσιο και πρίζα οχήματος-φόρτωσης.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν μπαταρία 75kWh με αυτονομία 488 χλμ. και κινητήρα 160kW (214 hp) με ροπή 354 Nm , καθώς και ενσωματωμένο φορτιστή AC 7,2kW. Μια φόρτιση από 10% έως 80% σε γρήγορο φορτιστή DC διαρκεί 35 λεπτά και το αυτοκίνητο διαθέτει ενσωματωμένη θύρα NACS, με υποστήριξη Plug & Charge σε περισσότερους από 20.000 Superchargers Tesla.