Close

Αυτή είναι η οθόνη infontainment του ηλεκτρικού Chevy Bolt EUV [video]

Chevy Bolt EUV

Chevy Bolt EUV

Μια πρώτη γεύση από την οθόνη infontainment του επερχόμενου, αμιγώς ηλεκτρικού crossover Chevy Bolt EUV μας δίνει μέσω video η General Motors.

Η General Motors αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα φέτος, με το πρώτο να είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του Chevy Bolt EV, ενώ το δεύτερο αναμένεται να είναι το πρώτο crossover της εταιρείας, με την ονομασία Chevy Bolt EUV.

Τα δύο νέα, ηλεκτρικά αυτοκίνητα της εταιρείας αναμένεται να μπουν στο στάδιο της μαζικής παραγωγής το καλοκαίρι του 2021, όμως αυτό δε σταματάει την GM από το να μας προετοιμάζει. Στο νέο teaser παίρνουμε μια μικρή γεύση από την εσωτερική οθόνη του Bolt EUV, η οποία έχει την ονομασία power flow screen.

Όπως βλέπουμε και στο video, η οθόνη του Bolt EUV θα δείχνει σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση της μπαταρίας, καθώς και από ποιο ακριβώς σημείο του αυτοκινήτου γίνεται η κατανάλωση. Επίσης υπάρχει ενημέρωση για τη χρήση του αναγεννητικού φρεναρίσματος (regenerative braking), το οποίο αποτελεί μηχανισμό ανάκτησης ενέργειας.

Παράλληλα, η GM επιβεβαίωσε πως το Chevy Bolt EUV θα έρθει με το σύστημα Super Cruise, που αποτελεί το πρώτο σύστημα αυτόνομης οδήγησης της εταιρείας, αν και αρχικά θα γίνει διαθέσιμο μόνο για κυκλοφορία σε συγκεκριμένους αυτοκινητόδρομους. Το Bolt EUV αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Techblog.gr και το Game20.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top