Close

2024 Nissan Leaf: Ανακοινώθηκε η τιμή

Αυτή την εβδομάδα η Nissan ανακοίνωσε την τιμολόγηση του μοντέλου Leaf 2024, η οποία δεν έχει μεγάλες διαφορές από αυτή του μοντέλου του 2023.

Η βελτιωμένη γκάμα μοντέλων περιλαμβάνει δύο επίπεδα εξοπλισμού – Leaf S και Leaf SV Plus. Το 2024 Leaf S θα ξεκινά με MSRP 28.140 $, που είναι μια αύξηση 100 $. Στην περίπτωση του Leaf SV Plus 2024, η τιμή αυξήθηκε κατά 150 $ σε 36.190 $. Η χρέωση προορισμού των 1.095 $ παραμένει η ίδια.

Το δελτίο Τύπου δεν δίνει καμία πληροφορία για το αν το Nissan Leaf θα είναι επιλέξιμο για την ομοσπονδιακή πίστωση φόρου έως και 7.500 $.

nissan leaf 2024 timi

Aξίζει να πούμε πως δεν υπάρχουν αλλαγές που να σχετίζονται με το σύστημα μετάδοσης κίνησης ή το σύστημα μπαταρίας.

Το Nissan Leaf S είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 40 kWh και ηλεκτροκινητήρα 110 kW. Η συνδυασμένη εμβέλεια EPA είναι 149 μίλια.

Στην περίπτωση του Nissan Leaf SV Plus, έχουμε μπαταρία 60 kWh και ηλεκτροκινητήρα 160 kW, ενώ η αυτονομία υπολογίζεται στα 212 μίλια.

nissan leaf 2024 specs

Όσον αφορά τον στάνταρ εξοπλισμό, ο κατασκευαστής αναφέρει: Nissan Safety Shield 360, μια σουίτα έξι ενεργών τεχνολογιών υποβοήθησης οδηγού, όπως Automatic Emergency Braking with Pedestrian Detection, Blind Spot Warning and Intervention και Intelligent Lane Intervention. Το Leaf SV Plus διαθέτει επίσης ProPILOT Assist και Intelligent Around View Monitor.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top