Close

2024 Chevy Equinox: Εντοπίστηκε να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της GM

Η General Motors λανσάρει το Chevy Equinox 2024 αυτό το φθινόπωρο, το ηλεκτρικό που αποκαλεί ένα “προσιτό game-changer”.

Το αυτοκίνητο θα κοστίζει από περίπου 30.000 $.

Το Chevy Equinox 2024 εντοπίστηκε να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της GM στο εργοστάσιό της στο Ramos Arizpe στο Μεξικό.

Ένα σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας είναι η παροχή ενός «ηλεκτρικού οχήματος για όλους» με ηλεκτρικά μοντέλα σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες.

Το όχημα προσφέρει όλα όσα αναζητούν οι αγοραστές στο Equinox με αέριο, συμπεριλαμβανομένου του χώρου, της ασφάλειας, του στυλ και της αξίας, αλλά με μια σύγχρονη αναβάθμιση.


Αν και το Chevy Equinox EV 2024 δεν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την παραγωγή αργότερα φέτος, το εργοστάσιο Ramos Arizpe κατασκευάζει ήδη μοντέλα. Παράλληλα με το Blazer EV, η GM παράγει 100 μονάδες την ημέρα για εξαγωγές, σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις Zocalo.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top