Close

Το 2021 θα κυκλοφορήσει το ηλεκτρικό BMW i4

Το 2021 θα κυκλοφορήσει το ηλεκτρικό BMW i4 σύμφωνα με τον Harald Krüger, CEO της γνωστής κατασκευάστριας στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, τα ηλεκτρικά οχήματα βρίσκονται στο επίκεντρο της έκθεσης και η BMW δεν θα μπορούσε να είναι απούσα.

BMW i4

Εκτός από το i4, η εταιρεία έχει στα σκαριά πέντε συνολικά ηλεκτρικά οχήματα που αναμένονται στην αγορά μέχρι το 2021. Το i3 είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά ενώ το MINI Electric θα διατεθεί στην αγορά του χρόνου. Το iX3 αναμένεται το 2020 και το iNext αναμένεται στην αγορά την ίδια χρονολογία με το i4, το 2021.

Σύμφωνα με το BMWBlog, παρόλο που το iNext έρχεται με την πλειοψηφία της τεχνολογίας που έχουν τα ηλεκτρικά μοντέλα, το κοινό θα ενθουσιαστεί περισσότερο με το i4, μια πιο προσιτή οικονομικά λύση.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα ελαφρύ όχημα χάρη στα υλικά του, θα έχει αυτονομία περίπου 700 χιλιόμετρα.

Να σημειωθεί ότι η BMW ευελπιστεί να διαθέτει στην αγορά 25 υβριδικά plug-in (PHEV) μέχρι το 2025 και 12 πλήρως ηλεκτρικά.

Το BMWBlog υπολογίζει ότι αυτό το μοντέλο θα είναι μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του 4 Series Gran Coupe, με στοιχεία κι από το ηλεκτρικό τετράθυρο i Vision Dynamics Concept car που έκανε την εμφάνισή της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2017.

Πηγή

Η Λαΐδα Λιμνιάτη γεννήθηκε στην Αυστραλία και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος τεχνολογίας στα περιοδικά RAM και xAKER, στο Pathfinder.gr, στο περιοδικό COMBusiness, στο ημερήσιο Newsletter COMToday και στη Ναυτεμπορική. Επίσης, έχει υπάρξει Υπεύθυνη Επικοινωνίας στη WOT και Marketing Executive στη Merlien Institute.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top