Ξεκινά τη Δευτέρα 24/8 η Δράση “Κινούμαι Ηλεκτρικά”

Η Δευτέρα 24 Αυγούστου είναι η επίσημη ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας της πλατφόρμας “Κινούμαι Ηλεκτρικά”, η οποία θα επιτρέψει την επιδότηση της αγοράς ηλεκτρικού αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων γίνονται ηλεκτρονικά για αγορά και μίσθωση οχημάτων.

Είναι γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για την υπαγωγή ενός φυσικού προσώπου ή επαγγελματία στην εν λόγω δράση προκειμένου να επωφεληθεί κανείς από το μπόνους μείωσης της τιμής ενός ηλεκτρικού οχήματος ή ενός plug in υβριδικού.

Υπάρχει, προφανώς και η δυνατότητα επιπρόσθετης χρηματοδότησης για όσους θέλουν να αποσύρουν το παλιό, ρυπογόνο όχημά τους.

Καλή η ηλεκτροκίνηση, αλλά τι γίνεται με τους σταθμούς φόρτισης σε Ελλάδα και ΕΕ;

Οι περισσότερες αντιπροσωπείες έχουν ενημερώσει αναλόγως τους τιμοκαταλόγους των προϊόντων τους, έτσι ώστε να γνωρίζει ο υποψήφιος αγοραστής το ποσό με το οποίο μπορεί να επιδοτηθεί για κάθε μοντέλο. Κατά μέσο όρο μπορούμε να πούμε ότι το όφελος αγγίζει περίπου τα 5 με 6 χιλιάδες ευρώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, από την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, είναι να μπείτε στο kinoumeilektrika.ypen.gr και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Εννοείται και να έχετε μία άνεση χρημάτων, αφού τα ηλεκτρικά οχήματα στη χώρα μας είναι ακόμα αρκετά ακριβά…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *