Close

Shift Automotive 2018: Περισσότεροι ομιλητές στη λίστα του συνεδρίου

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη των πρώτων ομιλητών του Shift Automotive 2018, περισσότεροι έρχονται να προστεθούν στη λίστα του συνεδρίου για την αυτοκίνηση στο πλαίσιο της IFA 2018.

Το συνέδριο ερευνά το πώς οι νέες τεχνολογίες αυτοκίνησης αλλάζουν το μέλλον των μεταφορών. Ηγέτες της βιομηχανίας της αυτοκίνησης και της ηλεκτρονικής θα συναντηθούν στο Βερολίνο στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου για να συζητήσουν το μέλλον των μεταφορών στο Shift Automotive.

Ο Jens Heithecker, Διευθυντής της IFA αναφέρει: «Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν όταν οι ερευνητές και οι ειδικοί από δύο διαφορετικές βιομηχανίες αντιμετωπίζουν την ίδια πρόκληση».

Σε μία σειρά ομιλιών, πάνελ και workshop το συνέδριο θα διερευνήσει πως οι νέες τεχνολογίες που αναδύονται και στους δύο τομείς, μετασχηματίζουν ταχύτατα και ουσιαστικά τις μεταφορές και τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ζούμε και οδηγούμε.
Ανάμεσα στους επιβεβαιωμένους ομιλητές περιλαμβάνονται οι:

•John Schoenbeck, Επικεφαλής Στρατηγικών Συνεργασιών της BMW Designworks,
• Daniel Deparis, Επικεφαλής των smartLabs της Daimler
• Karima Delli, Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών του Ευρωκοινοβούλιου και Ιδρύτρια του Ευρωπαϊκού Βραβείου Startup για τις μεταφορές
• Martin Beltrop, Επικεφαλής Αναδυόμενων Προϊόντων της Nokia
• Vishal Rai, CEO της Accelere
• Bobbie Seppelt, ερευνητής του Massachusetts Institute of Technology (MIT) Age Lab και πρόεδρος αυτόνομης οδήγησης του Συλλόγου Μηχανικών Αυτοκίνησης.
• Καθηγητής Peter Wells, του Cardiff Centre for Automotive Industry Research
• Rodney Williams, CEO της LISNR
• Patrick Weissert, COO και Ιδρυτής των German Autolabs
• Christian Rosen, Επικεφαλής Διαχείρισης Οχημάτων και Ιδεών της MOIA
• Timo Nuehrich, CEO της drive by
• Ben Boutcher-West, Επικεφαλής Μεταφορών της AppyParking
• Kyle Wiggers, AI Correspondent της VentureBeat

Στα πάνελ θα συζητηθούν θέματα όπως:

▪ Εμπιστεύσου με, είμαι ένα αυτόνομο αυτοκίνητο: Πώς τα αυτόνομα αυτοκίνητα μπορούν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη;
▪ Ολοκληρωμένη κινητικότητα: το χάσμα μεταξύ αστικών και αγροτικών περιοχών
▪ Κατασκευάζοντας αυτοκίνητα με βάση τους επιβάτες, όχι τους οδηγούς
▪ Δεν ήταν δικό μου λάθος, ειλικρινά: ασφαλίζοντας οχήματα επόμενης γενιάς

Το συνέδριο θα εξετάσει πέρα από τις τεχνολογικές καινοτομίες, το κατά πόσον οι καταναλωτές είναι έτοιμοι για την επερχόμενη αλλαγή. Μερικά από τα ερωτήματα που θα τεθούν είναι: «Οι οδηγοί και οι επιβάτες βλέπουν τις αλλαγές στις μεταφορές σαν απειλή ή σαν ευκαιρία;», «Οι νέες τεχνολογίες κάνουν την οδήγηση περισσότερο ή λιγότερο περίπλοκη;», «Τι συμβαίνει όταν οι οδηγοί γίνονται επιβάτες;», «Είναι έτοιμοι οι άνθρωποι να μεταβούν από την ιδιοκτησία ενός οχήματος στη συνδρομή υπηρεσιών μεταφορών;».

Το Shift Automotive αποτελεί ένα συνέδριο που λαμβάνει χώρα δύο φορές τον χρόνο με την υποστήριξη των IFA, Messe Berlin, της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης και της Palexpo.

Το νέο συνέδριο αυτοκίνησης θα πραγματοποιείται στη Γενεύη και στο Βερολίνο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης και της IFA.

Η Λαΐδα Λιμνιάτη γεννήθηκε στην Αυστραλία και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος τεχνολογίας στα περιοδικά RAM και xAKER, στο Pathfinder.gr, στο περιοδικό COMBusiness, στο ημερήσιο Newsletter COMToday και στη Ναυτεμπορική. Επίσης, έχει υπάρξει Υπεύθυνη Επικοινωνίας στη WOT και Marketing Executive στη Merlien Institute.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top