Ψηφιακή ταυτότητα και ασφάλεια: Ενίσχυση της ψηφιακής τοποθέτησης του Ομίλου Thales

Η Thales επιταχύνει την υλοποίηση της ψηφιακής της στρατηγικής σε τρεις βασικούς τεχνολογικούς τομείς που σχετίζονται με την ψηφιακή ασφάλεια την τεχνολογία ψηφιακών ταυτοτήτων και βιομετρία, την ασφαλή διασύνδεση του Internet of Things και την προστασία και κρυπτογράφηση δεδομένων.

Οι ομάδες εργασίας της Thales έχουν ήδη εντοπίσει ευκαιρίες εφαρμογής σε πολλές από τις δραστηριότητες του Ομίλου, μεταξύ των οποίων, τη συγκέντρωση δυνατοτήτων στον κυβερνοχώρο, τον σχεδιασμό λύσεων ασφάλειας για αεροδρόμια και μεγάλες πόλεις, τη διαχείριση και παρακολούθηση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV) και την υλοποίηση του Internet of Things στον στρατιωτικό τομέα και στη σιδηροδρομική σηματοδότηση.

Στο πλαίσιο των παραπάνω, ο Όμιλος θεωρεί ότι τα έσοδα του θα είναι αυξημένα έως το 2023 χάρη στην εξαγορά της Gemalto (συνέργειες εσόδων) και θα ανέλθουν σε 300 με 500 εκατομμύρια ευρώ.

Επέκταση στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές ψηφιακής ταυτότητας και ασφάλειας

Μετά και την εξαγορά της Gemalto, η Thales έχει καταστεί ο παγκόσμιος ηγέτης στις αγορές ψηφιακών ταυτοτήτων και ασφάλειας. Αυτές οι αγορές, προσφέρουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, της τάξεως του 10% ετησίως έως το 2023.

Στις αγορές αυτές, ο Όμιλος θα εφαρμόσει μια διαφοροποιημένη στρατηγική ανάπτυξης:
• στόχευση ευκαιριών υψηλής αξίας στα γρήγορα αναπτυσσόμενα τμήματα: ενσωματωμένο λογισμικό και υπηρεσίες SIM (eSIM), προστασία δεδομένων στο cloud, δημόσια και εμπορική βιομετρία και ασφαλής συνδεσιμότητα IoT για τις πιο κρίσιμες βιομηχανικές εφαρμογές
• αυστηρός έλεγχος κόστους και μεγιστοποίηση αξίας σε ώριμες επιχειρήσεις έξυπνων καρτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *