Πολύ κοντά στην αυτόνομη οδήγηση Level 5 η Tesla

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο Elon Musk, η Tesla βρίσκεται πολύ κοντά στην αυτονομία βαθμού 5, πράγμα που σημαίνει ότι τα οχήματα της εταιρείας θα μπορούν να κινούνται χωρίς καμία παρέμβαση από τον οδηγό. Σε εμφάνισή του στο World Artificial Intelligence Conference, ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει πολύ σύντομα.

Μάλιστα, ο Elon Musk εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μέσα σε αυτό το χρόνο θα δούμε μία ολοκληρωμένη λύση αυτόνομης οδήγησης Level 5 από την εταιρεία. Φυσικό είναι ότι οι δηλώσεις αυτές του ιδρυτή της Tesla να έγιναν αμέσως είδηση στον κόσμο του αυτοκινήτου, καθώς υποδηλώνουν ότι η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει τις απαραίτητες τεχνολογικές καινοτομίες που απαιτούνται προκειμένου να παρουσιάσει μία ασφαλή πρόταση στην αγορά.

Η Tesla φαίνεται πως είναι έτοιμη να προχωρήσει σε έναν τομέα που πολλοί άλλοι κατασκευαστές θέλουν να εισέλθουν με επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη αυτό, αφού η Tesla είναι πλέον μία αυτοκινητοβιομηχανία που έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και την Toyota σε χρηματιστηριακή αξία.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *