Παρακολουθήστε Live το Volkswagen Power Day τη Δευτέρα 15 Μαρτίου
Close

Παρακολουθήστε Live το Volkswagen Power Day τη Δευτέρα 15 Μαρτίου

Η Volkswagen Power Day θα μεταδοθεί live τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, στις 14.00 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε Live χωρίς εγγραφή, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Volkswagen Group.

Ενημέρωση: Το Volkswagen Group παρουσίασε τη στρατηγική του για τις μπαταρίες και τη φόρτιση έως το 2030

Πρόκειται για μία εκδήλωση παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τη στρατηγική του Volkswagen Group για τις μπαταρίες και την υποδομή φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων.

Λόγω της σπουδαιότητας της, η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη τόσο για τα ΜΜΕ όσο και το κοινό και μπορεί ο καθένας να την παρακολουθήσει online, τη Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 14.00 ώρα Ελλάδας, στο σύνδεσμο εδώ: Volkswagen Power Day.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ενώ ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 Comments
scroll to top