Με sim card 4G και αναβαθμισμένο MINI Connected όλα τα νέα MINI

Αρχής γενομένης από το Μάρτιο του 2018 τα νέα μοντέλα της ΜΙΝΙ θα διατίθενται προαιρετικά με μια ενσωματωμένη sim card 4G, στο πλαίσιο της νέας γενιάς ψηφιακών υπηρεσιών του MINI Connected.

Η σειρά υπηρεσιών MINI Connected θα διατίθεται όπως προαναφέραμε από τον ερχόμενο Μάρτιο σε 43 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Με την κάρτα sim 4G και μία αναβάθμιση της εφαρμογής MINI Connected, οι πελάτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ποικίλες, νέες ψηφιακές υπηρεσίες, όπως οι Time-to-Leave Notifications (ειδοποιήσεις για ακριβή αναχώρηση), Send to Car (για εισαγωγή προορισμών από smartphone στο αυτοκίνητο), Remote Services (π.χ. για κλείδωμα των θυρών από smartphone) και -για τα ηλεκτροκίνητα MINI- χρονόμετρο φόρτισης, λειτουργία αναζήτησης σταθμού φόρτισης και ένδειξη κατάστασης προσωπικής απόδοσης.

Παράλληλα, το σύστημα θα εμπλουτιστεί με νέες υπηρεσίες, όπως το MINI Concierge Service μέσω του οποίου ο οδηγός θα μπορεί να επικοινωνήσει με έναν σύμβουλο (Concierge) τηλεφωνικά όλο το εικοσιτετράωρο για λήψη πληροφοριών και στοιχεία διευθύνσεων, αναζήτηση συνδέσεων και παροχή πρακτικών συμβουλών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Η επέκταση των δυνατοτήτων συνδεσιμότητας στο ΜΙΝΙ ολοκληρώνεται από το Apple CarPlay, που είναι ήδη διαθέσιμο.

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI παραγωγής έρχεται το 2019

Τα πρώτα μοντέλα που θα διατίθενται με την αναβαθμισμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας είναι το νέο 3-θυρο MINI, το νέο 5-θυρο MINI και το νέο MINI Cabrio. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάρχουσες λειτουργίες, όπως Intelligent Emergency Call & Teleservices, θα πλαισιωθούν από νέες υπηρεσίες όπως Concierge Service, Real Time Traffic Information με ενημερώσεις χαρτών πλοήγησης και MINI Online.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *