Πρωτότυπα Audi E-Tron κυκλοφορούν στη Γενεύη [GimSwiss 2018]

Εν αναμονή της αποκάλυψης του Audi E-Tron παραγωγής, τον ερχόμενο Αύγουστο, η γερμανική εταιρεία μας δίνει μια πρόγευση μέσω των καμουφλαρισμένων πρωτότυπων που κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες στους δρόμους της Γενεύης.

Το Σαλόνι της Γενεύης αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την Audi που ακόμα δεν έχει ακόμα έτοιμο το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, να στρέψει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η έκδοση παραγωγής του πολυαναμενόμενου E-Tron θα αποκαλυφθεί επίσημα στις Βρυξέλλες στις 30 Αυγούστου. Μέχρι τότε ένας στόλος από 250 πρωτότυπα θα δοκιμάζονται εντατικά σε δημόσιους δρόμους χρησιμοποιώντας τη λιβρέα που βλέπετε και στις φωτογραφίες και το video.

Audi e-tron

Το πρωτότυπο E-Tron διαθέτει πιο σπορ εμφάνιση απ’ ότι το Q5, πιο «επιθετικά» φωτιστικά σώματα LED, ενώ νέo σχήμα έχει και η γρίλια. Το εσωτερικό του είναι ευρύχωρο με την Audi να σημειώνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες.

Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου Γενεύης 2018 (GIMS 2018)

Audi e-tron

Πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης παραγωγής δεν έχουν διαρρεύσει. Αυτό που γνωρίζουμε ότι θα έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ενσωματώνοντας το σύστημα e-quattro, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιεί ταχυφορτιστές 150kW. Μάλιστα, η Audi αναφέρει πως 30 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά ώστε το E-Tron να καλύψει το επόμενο σκέλος ενός μεγάλου ταξιδιού.

Audi e-tron
Audi e-tron

Το Audi E-Tron πρωτοπαρουσιάστηκε ως concept το 2015 και σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που τότε είχαν δημοσιοποιηθεί, χρησιμοποιούσε τρεις ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 430 hp που μπορούσαν να φτάσουν και τους 500 hp για μικρές περιόδους. Η Audi υποσχόταν 500 km αυτονομία και επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,6 δευτερόλεπτα.

Audi e-tron
Audi e-tron
Audi e-tron

Πηγή