Ηλεκτρικά

Xiaomi SU7: Η παραγωγή θα φτάσει τις 24.000 το μήνα για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο

Το SU7 της Xiaomi συνεχίζει τις πολύ καλές πωλήσεις και η εταιρεία έχει ήδη ενισχύσει την παραγωγή πολλές φορές για να προσπαθήσει να συμβαδίσει με τη ζήτηση.

Πιο συγκεκριμένα, πήγε από 10.000 το μήνα σε 13.000 και στη συνέχεια τον Οκτώβριο η εταιρεία έκανε πάνω από 20.000 μονάδες.

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα από την Κίνα, η Xiaomi θέλει να πετύχει 24.000 μονάδες τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, δηλαδή 48.000 συνολικά μέχρι το τέλος του έτους. Η μεγάλη αυτή αύξηση στην παραγωγή πρέπει να γίνει απαραίτητα για να συμβαδίσει με τον αριθμό των παραγγελιών, ο οποίος συνεχίζει επίσης να αυξάνεται. Αυτή τη στιγμή, ο τρέχων χρόνος αναμονής για νέες παραγγελίες είναι 21 εβδομάδες.

Το εργοστάσιο phase 1 της Xiaomi έχει χωρητικότητα σχεδιασμού 12.500 μονάδων το μήνα, επομένως το ποσοστό χρήσης είναι κοντά στο 200% τώρα μέσω της χρήσης πολλαπλών βαρδιών. Ένα εργοστάσιο phase 2 βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται να ανοίξει τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του επόμενου έτους. Μόλις συμβεί αυτό, η παραγωγική ικανότητα θα φτάσει τα 300.000 οχήματα ετησίως, μειώνοντας την πίεση παράδοσης.

Πηγή: arenaev.com

Συντάκτης Αλέξανδρος Παππάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς συνεργάζεται με το Autonomous από την αρχή της δημιουργίας του site. Καθημερινά αναζητά και καταγράφει τα πιο σημαντικά τα νέα τεχνολογίας για το αυτοκίνητο από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Όλα τα άρθρα του συντάκτη

Σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *