Close

Rolls-Royce Spectre: Περνά από δοκιμές ακραίων θερμών καιρικών συνθηκών στη Νότια Αφρική

H δίθυρη αμιγώς ηλεκτρική Rolls-Royce Spectre είναι ένα από τα πιο πολυτελή ηλεκτρικά οχήματα που έχουν παρουσιαστεί. Τα βιβλία παραγγελιών είναι ανοιχτά για τιμή εκκίνησης περίπου 400.000 $, ωστόσο ακόμα έχει πολύ δρόμο δοκιμών δοκιμών μπροστά του.

Θέλοντας να δείξει πόσο πολύ προσπαθεί για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή οδηγική εμπειρία, η Rolls-Royce δημοσίευσε μια συλλογή φωτογραφιών που δείχνει το Spectre να περνάει τη φάση δοκιμών ακραίων καιρικών συνθηκών στη Νότια Αφρική, όπου οι θερμοκρασία μπορεί να φτάσουν έως και 50 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία πολυτελών οχημάτων, το Spectre έχει ήδη περάσει 2 εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών στο δρόμο. Κατά τη διάρκεια της φάσης δοκιμών με ακραία ζέστη, οι μηχανικοί παρατηρούν κάθε σύστημα, στοιχείο υλικού και πρωτόκολλο λογισμικού, έτσι ώστε οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες της μάρκας «να επιτύχουν τα ακριβή επίπεδα βελτιστοποίησης οδήγησης που είναι τόσο κεντρικά για την εμπειρία που αγαπούν οι πελάτες και να μεταφράζουν επιτυχώς το χαρακτηριστικό για τη μάρκα Magic Carpet Ride στο νέο πλήρως ηλεκτρικό παράδειγμα», σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Η Rolls-Royce λέει ότι μέχρι τώρα, έχουν αφιερωθεί πάνω από 1.500 ώρες για να τελειοποιηθεί το αναγεννητικό σύστημα πέδησης του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να αισθάνεται «αβίαστη αλλά παρούσα». Όλα αυτά δείχνουν πως η βρετανική μάρκα είναι πολύ περήφανη για το έργο της και ότι το τελικό προϊόν θα πρέπει να είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα οχήματα στον κόσμο.

Η Rolls-Royce Spectre αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του 2022 ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής της μάρκας, με τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του 2023.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top