Close

Οι φήμες για το Apple Car κάνουν τους προμηθευτές να τρέχουν

Apple και TSMC ετοιμάζουν chip αυτόνομης οδήγησης για να τα βάλουν με την Tesla;

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες αναφορές γίνονται για το Apple Car, γεγονός που έχει δημιουργήσει αναταραχή στους προμηθευτές. Μάλιστα, από την πλευρά της Νότιας Κορέας, οι κατασκευαστές μπαταριών προετοιμάζονται αναλόγως.

Η Apple δεν έχει δώσει κάποιο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με το ενδεχόμενο παρουσίασης του αυτοκινήτου της, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός ότι θα έχουμε ένα ηλεκτρικό όχημα με κάποιες δυνατότητες αυτόνομης κίνησης. Το Apple Car, παρόλα αυτά, θεωρείται ότι είναι ένα σχέδιο που προχωρά παρά τα προβλήματα που προκύπτουν στην ομάδα ανάπτυξης της Apple.

Οι κατασκευαστές μπαταριών στη Νότια Κορέα, σχηματίζουν ομάδες εργασίας προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι να καλύψουν τη ζήτηση που θα προκύψει για επιμέρους υλικά. Η κινητοποίηση αυτή από τους Nοτιοκορεάτες δεν είναι τυχαία, καθώς έχει σημειωθεί από διαφορετικές πηγές ότι η Apple έχει στραμμένο το βλέμμα της προς εκείνη την γεωγραφική περιοχή προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της για υλικά για το Project Titan, που αποτελεί την κωδική ονομασία για το αυτοκίνητο της Apple.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Νίκος έχει πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα σε πολυεθνική εταιρεία ενέργειας και καυσίμων. Οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το 2007 και του αρέσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top