Close

Η Abarth κάνει το τσίμπημα του σκορπιού της ηλεκτρικό

Μέχρι και το 2024, τα οχήματα της Abarth με λογότυπο τον σκορπιό θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Ακόμα ένα… κάστρο των κινητήρων εσωτερικής καύσης πέφτει, με την Abarth να δηλώνει έτοιμη να μπει στην ηλεκτρική εποχή.

Η ιταλική εταιρεία Abarth έχει παρουσιάσει μερικά πολύ ενδιαφέροντα οχήματα με ισχυρότατους κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά αυτή η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά από το 2024 και έπειτα, όταν όλα τα οχήματα που θα προσφέρει η Abarth θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Η Abarth κάνει το τσίμπημα του σκορπιού της ηλεκτρικό

Την ίδια πολιτική θα ακολουθήσει το σύνολο των εταιρειών που ανήκουν στο group της Stellantis, επομένως η Abarth δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαίρεση. Αντίστοιχη απόφαση έχει ήδη ανακοινώσει και η Fiat.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιο θα είναι το πρώτο όχημα της Abarth που θα εξοπλιστεί με ηλεκτροκινητήρα, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στο δρόμο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top