Close

Hyundai: Συνεργασία με την Canoo για την ανάπτυξη πλατφόρμας ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Hyundai KIA Canoo EV

Η Hyundai και η Kia θα συνεργαστούν με την startup Canoo και θα δημιουργήσουν μία νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Αυτή η νέα πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί σε μεγάλο βαθμό από την Canoo, είναι τύπου “skateboard” και χάρη στην αρχιτεκτονική της μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος ανάπτυξης των μελλοντικών μοντέλων της Hyundai και της Kia.

Hyundai KIA Canoo EV

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Canoo είναι μία σχετικά νέα εταιρία με έδρα το Λος Άντζελες. Ωστόσο, έχει στο χαρτοφυλάκιο της αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με τα ηλεκτρικά οχήματα και την τεχνολογία τους.

Ο επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Hyundai Motor Group, Albert Biermann, δήλωσε ότι έχουν εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία η Canoo έχει αναπτύξει την καινοτόμο αρχιτεκτονική της. Κάτι που την καθιστά τον τέλειο τεχνολογικό συνεργάτη, ειδικά τώρα που στοχεύουν να γίνουν πρωτοπόροι στη μελλοντική βιομηχανία κινητικότητας.

Ο Albert Biermann συμπληρώνει ότι, θα συνεργαστούν με τους μηχανικούς της Canoo ώστε να αναπτύξουν ένα οικονομικά αποδοτικό concept της πλατφόρμας της Hyundai το οποίο αυτόματα θα είναι κατάλληλο για μαζική χρήση.

Hyundai KIA Canoo EV

Για μία ακόμα φορά γίνεται ξεκάθαρο ότι το όραμα της Hyundai για τη μελλοντική κινητικότητα δεν περιλαμβάνει μόνο συμβατικής μορφής ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αλλά και εξατομικευμένες λύσεις μετακίνησης, που μετατρέπονται εύκολα για να καλύπτουν κάθε είδους ανάγκη.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top