Close

Στην Έκθεση της Φρανκφούρτης όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της Opel

Σημαντικές παγκόσμιες πρεμιέρες για την Opel στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Corsa-e να κλέβει την παράσταση.

Για πολλοστή φορά στην ιστορία της, η Opel συμμετέχει δυναμικά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, αποκαλύπτοντας όλα τα μελλοντικά της σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν ορισμένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς.

Έτσι λοιπόν στη φετινή Έκθεση μας παρουσίασε το νέο Opel Corsa-e, παρέα με μια εντυπωσιακή αγωνιστική (επίσης αμιγώς ηλεκτρική) έκδοση του εν ονόματι Corsa-e Rally, καθώς και το Grandland X Hybrid4.

Το Opel Corsa-e αναμενόμενα κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού της Έκθεσης και όχι μόνο. H αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του δημοφιλούς μοντέλου της Opel κινείται αποκλειστικά από ηλεκτροκινητήρα ισχύος 136 ίππων, με αυτονομία έως 330 χιλιόμετρα.

Από την πλευρά του το υβριδικό σύστημα του τετρακίνητου Grandland X Hybrid4 αποτελείται από έναν turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με απόδοση 200 ίππων, καθώς και από δύο ηλεκτροκινητήρες 109 ίππων και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13,2 kWh.

Ο Νίκος έχει πτυχίο από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα σε πολυεθνική εταιρεία ενέργειας και καυσίμων. Οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο από το 2007 και του αρέσουν τα ταξίδια στο εξωτερικό.

0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top