Close

Rivian R1T: Το ηλεκτρικό pickup truck θα υποστηρίζει φόρτιση από όχημα σε όχημα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rivian, R.J. Scaringe, επιβεβαίωσε ότι η startup εταιρεία ηλεκτρικών pickup truck θα προσφέρει στο R1T τη δυνατότητα φόρτισης οχήματος από όχημα, με αυτόν τον τρόπο οι ιδιοκτήτες του θα μπορούν να μοιράζονται την ενέργεια των εφεδρικών πακέτων μπαταριών.

Μέσω ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε νωρίτερα φέτος η Rivian, γνωρίζουμε ήδη για τα εφεδρικά πακέτα μπαταριών τα οποία σκοπεύει να προσφέρει η εταιρεία. Ωστόσο, η δυνατότητα φόρτισης οχήματος από όχημα είναι ένα εντελώς νέο χαρακτηριστικό.

Μετά αναλύσεις της ηλεκτρικής πλατφόρμας των pickup trucks της Rivian είχε καταστεί δυνατό να μάθουμε αρκετά για τα επερχόμενα οχήματα της εταιρείας, τόσο για το flagship pickup truck όσο και για το ηλεκτρικό SUV. Η Rivian ισχυρίζεται ότι τα οχήματα της έχουν αυτονομία έως 650 χιλιόμετρα.

Τους τελευταίους μήνες έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τα οχήματα και τα αξεσουάρ που θα προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της. Η Rivian δημιούργησε ένα modular box σύστημα, το οποίο προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες τροποποίησης του Rivian R1T.

Όπως για παράδειγμα η χρήση μιας σκηνής που μετατρέπει το Rivian R1T σε ένα μικρό τροχόσπιτο, ή το πρωτότυπο σύστημα κουζίνας κάμπινγκ που τοποθετείται στη σήραγγα αποθήκευσης στη δεξιά πλευρά του ηλεκτρικού pickup truck.

Η εταιρεία αποκαλύπτει σταδιακά ακόμη περισσότερες πλυχές του Rivian R1T, το οποίο θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και η τιμή του θα ξεκινά από τα 62.000€.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top