Close

Η Tesla διατηρεί ψηλά τις τιμές των ηλεκτρικών οχημάτων, και τα φυσικά καταστήματα ανοιχτά

Η Tesla, πριν κάποιες ημέρες είχε ανακοινώσει ότι θα κλείσει τα περισσότερα φυσικά καταστήματα, κάτι που οδήγησε σε μειώσεις στις τιμές όλων των μοντέλων της τάξεως του 6%. Πέρα από τη μείωση των τιμών, η μετάβαση στις online πωλήσεις είχε ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία ενός οικονομικού Tesla Model 3. Ωστόσο, με σχετική ανακοίνωση στο blog της, η Tesla ανακοίνωσε ότι αναστρέφει πλήρως αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με την Tesla, για να κρατήσουν ανοιχτά τα φυσικά καταστήματα, οι τιμές των οχημάτων Tesla θα αυξηθούν κατά 3% παγκοσμίως στις 18 Μαρτίου, ωστόσο η έκδοση των $35.000 του Model 3 θα συνεχίσει να κοστίζει το ίδιο. Οι τιμές των πιο ακριβών Tesla Model 3s, Model S, Model X, θα παρουσιάσουν αισθητή αύξηση.

Η επιλογή της εταιρείας να διατηρήσει ανοιχτά τα περισσότερα φυσικά καταστήματα ήρθε ύστερα από μια αξιολόγηση της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος η οποία διήρκεσε δύο εβδομάδες. Συνολικά έκλεισαν το 10% των καταστημάτων της, τα οποία σύμφωνα με την Tesla, θα έκλειναν έτσι και αλλιώς.

Επίσης, η εταιρεία ανέφερε ότι όλες οι πωλήσεις θα γίνονται online ακόμη και αν επισκεφτούμε ένα φυσικό κατάστημα. Ο πωλητής θα δείχνει στους πελάτες πως μπορούν να αγοράσουν ένα Tesla από το κινητό τους, και θα υπάρχουν διαθέσιμα μόνο λίγα αυτοκίνητα για αυτούς που θέλουν να αγοράσουν ένα Tesla άμεσα.

Τέλος, στο ποστ της η Tesla ανέφερε ότι θα συνεχίσει την διαδικασία αξιολόγησης, και μερικά καταστήματα που είχαν κλείσει νωρίτερα θα ξανανοίξουν με λιγότερους υπαλλήλους. Υπό αξιολόγηση βρίσκεται συνολικά το 20% των καταστημάτων της Tesla, και ανάλογα με τις επιδόσεις τους μερικά θα κλείσουν, ενώ άλλα θα παραμείνουν ανοιχτά.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top