3η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Τα πρακτικά + φωτογραφίες

Η 3η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και έτυχε θερμής ανταπόκρισης από τους φίλους της ηλεκτροκίνησης.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Πλατεία Κοτζιά την οποία μας παραχώρησε για ένα δίωρο ο Δήμος Αθηναίων για την εκδήλωση. Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 18:30, με τα πρώτα οχήματα να φθάνουν στο σημείο λίγο νωρίτερα. Ο Ιανός μας έκανε τη χάρη και δεν χάλασε τη γιορτή που στήθηκε απέναντι από το Δημαρχείο Αθηνών.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, που αγαπούν την ηλεκτροκίνηση, ήρθαν στην πλατεία φέρνοντας μαζί την καλή τους διάθεση, το χάμογελό τους, τις μάσκες τους (λόγω COVID-19) και φυσικά το όχημά τους.

Αυτοκίνητα, πατίνια, σκούτερ και ποδήλατα, όλα κινούμενα από ηλεκτρική ενέργεια, παρατάχθηκαν στο χώρο που είχαμε στη διάθεσή μας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των περαστικών που περιεργάζονταν τα οχήματα και ρωτούσαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτροκίνηση.

Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για την τεχνολογία που μας ενώνει, περνώντας ευχάριστα και εποικοδομητικά δυο ώρες.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ένα Hyundai Kona (εισαγωγή από Γερμανία), ένα Peugeot e-208, ένα Fiat 500 e (εισαγωγή από ΗΠΑ), δύο Nissan Leaf, μια BMW i3s, μια Mercedes EQC 400, ένα Skoda Citigo e iV και ένα Bolloré Bluecar (σχεδίασης Pininfarina).

Η 3η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων διοργανώθηκε από τις ιστοσελίδες Autonomous.gr και Techblog.gr καθώς και την ομάδα Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε με την παρουσία σας την εκδήλωση όπως επίσης και τον Δήμο Αθηναίων για την παραχώρηση του χώρου.

4 απαντήσεις στο “3η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Τα πρακτικά + φωτογραφίες”

  1. Πολυ ωραια εμένα μου ξέφυγε δεν πηρα χαμπάρι για τη συνάντηση παρόλο που ειμαι fan της ηλεκτροκίνησης

  2. Που μπορουμε να μάθουμε τούς σταθμούς φόρτισης αναλυτικά Αθήνα Θεσσαλονίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *