Υπηρεσία dating για κατόχους αυτοκινήτων Tesla

Στο παρελθόν η κατοχή και μόνο ενός πολυτελούς αυτοκινήτου αποτελούσε ερωτικό… θέλγητρο. Στη σύγχρονη, ηλεκτροκίνητη εποχή της αυτοκίνησης, η Tesla επενδύει σε αυτό. Η αμερικανική εταιρεία δημιούργησε μία υπηρεσία που βρίσκει… ταίρι στους τυχερούς ιδιοκτήτες των οχημάτων της.

Το Tesla Dating, το οποίο μπορεί να βρει κανείς στο tesladating.co, επιτρέπει το ταίριασμα μεταξύ των ιδιοκτητών οχημάτων Tesla.

Λειτουργεί ως εφαρμογή στο κινητό, όπου ανεβάζει κανείς το προφίλ του, δηλώνοντας παράλληλα και το Tesla που του ανήκει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για να έχει κανείς πρόσβαση στην εφαρμογή θα πρέπει να πιστοποιείται ότι είναι νόμιμος κάτοχος ενός Tesla.

Όπως το λέει στο σύνθημά της και η εφαρμογή, αυτός είναι ένας τρόπος να μοιραστεί κανείς την αγάπη του για την ηλεκτροκίνηση, με μια ομάδα ανθρώπων που πραγματικά μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλο.

Είναι, άλλωστε, εμφανές ότι ο Elon Musk θα ήθελε να δημιουργήσει ένα αίσθημα αφοσίωσης στο κοινό όμοιο με εκείνο που χαρακτηρίζει τους φίλους της Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *