Το Tesla Model 3 μετατρέπεται σε περιπολικό στον Καναδά
Close

Το Tesla Model 3 μετατρέπεται σε περιπολικό στον Καναδά

Δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, αλλά ένας Καναδός προτείνει στην Αστυνομία να ρυπαίνει λιγότερο με την κατάλληλη μετατροπή ενός Tesla Model 3. Σε αρκετές πόλεις του κόσμου έχουν εμφανιστεί περιπολικά Tesla, αλλά είναι περιορισμένα σε αριθμό και σίγουρα στον Καναδά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.

Το Tesla Model 3 Long Range στην περίπτωση αυτή έχει υποστεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις, ενώ αρχικά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι πρόκειται για περιπολικό, μέχρι να ανοίξει τα φώτα και τους ενσωματωμένους φάρους του. Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό του, προκειμένου να προστεθούν οι ασύρματοι, τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας και ένας μικρός υπολογιστής.

Τα πάντα μπορούν να αφαιρεθούν, έτσι ώστε να μπορεί να περνά απαρατήρητο το αστυνομικό όχημα, ενώ ο απώτερος στόχος του δημιουργού του είναι να πείσει τα τοπικά αστυνομικά τμήματα στον Καναδά να επενδύσουν στην καθαρή αυτοκίνηση με εμφανές όφελος στο περιβάλλον.

Πηγή

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

0 Comments
scroll to top