Το Tesla Cybertruck κοντράρει μονοθέσιο της Formula1 με χαρτιά υγείας για λάστιχα (video)

Αυτή κι αν είναι κόντρα. Το Tesla Cybertruck τα βάζει με μονοθέσιο της Formula1, που έχει χαρτιά υγείας για λάστιχα.

Το Tesla Cybertruck ετοιμάζεται να βγει στην κυκλοφορία την επόμενη χρονιά και θα έχει πολλούς αντιπάλους στην αγορά. Πώς θα σας φαινόταν, όμως, αν έκανε κόντρα μ’ ένα μονοθέσιο της Formula1;

Όπερ και εγένετο σε αυτό το βίντεο, που έχει ανέβει εδώ και μερικές ώρες στο Youtube. Σε αυτό το μονοθέσιο της F1 μεταμορφώνεται σε Formula COVID-19 και χρησιμοποιεί ρολά από χαρτιά υγείας για λάστιχα και πακέτα σπαγγέτι της εταιρείας Barilla για σασί.

Βέβαια, το βίντεο δεν είναι πραγματικό και θυμίζει τα racing games, που παίζαμε πιτσιρικάδες στα ηλεκτρονικά, τη στιγμή που η Formula COVID-19 ακούγεται να έχει κινητήρες της παλιάς καλής εποχής, όταν ο ήχος από τα μονοθέσια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού διαπερνούσε τα αυτιά ακόμα και του θεατή, που παρακολουθούσε από την τηλεόραση.

Όσο για το αποτέλεσμα; Θεωρείται ότι τα ελαστικά από χαρτιά υγείας λειτούργησαν καλά, από πλευράς θερμότητας, όμως το σασί από τα πακέτα σπαγγέτι δημιούργησαν προβλήματα στην αεροδυναμική, ώστε το μονοθέσιο να μην αναπτύσσει ιδιαίτερα μεγάλη ταχύτητα και το Cybertruck να παίρνει μεγάλο προβάδισμα σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα, αν και η Formula COVID-19 σε πρώτη φάση κατάφερε να κλείσει τον δρόμο στο ηλεκτρικό pickup truck.

Όπως και να έχει το πράγμα, είναι μία ενδιαφέρουσα κόντρα, η οποία σε πραγματικές συνθήκες δε θα μπορούσε να γίνει.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *