Το Lucid Air κοντράρει στα ίσα το Tesla Model S και ξεσπάει διαμάχη

Οι κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων συνήθως συγκρίνουν τις προτάσεις τους με αντίστοιχες προτάσεις της Tesla, καθώς είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής EV, όχι μόνο από τις πωλήσεις της αλλά και στο μυαλό των καταναλωτών. Έτσι, η Lucid Motors φαίνεται να τα βάζει με μοντέλο της Tesla, με το αποτέλεσμα να διχάζει τους χρήστες του Twitter.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο από τον χρήστη @EforElectric το Lucid Air βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα Tesla Model S. Το θέμα είναι πως το Lucid Air φαίνεται να κερδίζει τη μάχη μεταξύ των δύο, σε έναν αγώνα τετρακοσίων μέτρων. Το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν είναι ξεκάθαρο, αν και το @EforElectric υποσχέθηκε πως θα ανεβάσει τα αποτελέσματα, κάτι που ακόμα δεν έχουμε δει.

 

 

Το θέμα είναι όμως οι αντιδράσεις που ξέσπασαν κάτω από το βίντεο. Άλλοι χρήστες αναφέρουν πως ο οδηγός του Tesla άργησε να ξεκινήσει, ενώ κάποιοι λένε πως πρόκειται για το αρχικό Tesla Model S του 2012. Ο @EforElectric αποφάσισε να απαντήσει, γνωστοποιώντας πως δεν πρόκειται για παλιό μοντέλο, αλλά για ένα Tesla Model S Performance που αγοράστηκε πριν μερικές εβδομάδες.

Μη ξεχνάμε πως αν και βλέπουμε άλλα μοντέλα Tesla να τρέχουν εναντίων άλλων EV, σπάνια βλέπουμε το Tesla Model S, καθώς ελάχιστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να φτάσουν τις επιδόσεις του. Μερικά από αυτά τα παραδείγματα είναι η Porsche Taycan και το Tesla Model 3 Performance, όμως φαίνεται πως θα προστεθεί ένας ακόμα υποψήφιος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *