Τροποποιημένα Tesla Model S και Model X αντικαθιστούν τα service βαν

Τα οχήματα service της με νέα πλήρως ηλεκτρικά, τα οποία βασίζονται στα Model S και Model X ετοιμάζεται να λανσάρει η Tesla, σύμφωνα με τον Jon McNeill, Πρόεδρο Παγκοσμίων Πωλήσεων και Υπηρεσιών.

tesla equipment

tesla equipment

Τα νέα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για να αντικαταστήσουν τα βαν τα οποία χρησιμοποιούνται για service τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τον McNeil δεν είναι κουλ να εμφανίζεται η εταιρεία για να κάνει service στα ηλεκτρικά οχήματα με βενζινοκίνητα οχήματα. Έτσι, κάποιοι τεχνικοί στην ομάδα της εταιρείας βρήκαν έναν τρόπο να τροποποιήσουν τα Model X και Model X να χωράνε όλο τον εξοπλισμό από μέρη και εργαλεία που χρειάζεται.

Αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς τον εξοπλισμό που έχουν τα βαν, τα οποία υπόσχονται να επιλύσουν το 80% των προβλημάτων που κάποιος μπορεί να αντιμετωπίζει με το Tesla όχημά του.

Οι τροποποιήσεις, επεσήμανε ο McNeil είναι τόσο σημαντικές που απαιτείται η έγκριση των αρχών.

Να σημειωθεί ότι το περασμένο τρίμηνο η Tesla ανακοίνωσε τα σχέδιά της να τριπλασιάσει τη δυνατότητα service με 1.400 νέους τεχνικούς και 350 νέα βαν για service.

Πηγή