Η Tesla πιθανότατα θα κατασκευάσει τα pods για τα Loop της Boring Company

Η Tesla πιθανότατα θα κατασκευάσει τα pods που θα χρησιμοποιήσει η Boring Company για τα loop της στα τούνελ της που θα συνδέσουν το αεροδρόμιο του Σικάγο με το κέντρο της πόλης.

Προηγουμένως ήταν γνωστό ότι η εταιρεία του Elon Musk θα παρέχει τους ηλεκτρικούς κινητήρες της στο project, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι θα συνεισφέρει ακόμη περισσότερο.

Τα παραπάνω ανέφερε ο Elon Musk σε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ότι η Boring Company κέρδισε τη δημοπρασία για την κατασκευή συστήματος μεταφοράς μεταξύ του αεροδρομίου O’Hare και του κέντρο του Σικάγο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Δήμαρχος του Σικάγο, Rahm Emanuel ανέφερε το ότι η δυνατότητα μεταφοράς μεταξύ του αεροδρομίου και της πόλης σε 12 λεπτά θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για πόλη της Βόρειας Αμερικής.

Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με τον Elon Musk, η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει τις διαδικασίες διάτρησης αμέσως μόλις λάβουν έγκριση από τις ρυθμιστικές και περιβαλλοντικές αρχές. Αυτό προβλέπει να γίνεται μέσα στους επόμενους 3 με 4 μήνες.

Το έργο υπολογίζει να είναι έτοιμο ιδεατά τους επόμενους 18 με 24 μήνες αλλά σίγουρα δεν θα πάρει πάνω από 3 χρόνια.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *