Το Tesla Model S Wagon γίνεται πραγματικότητα;

Νωρίτερα μέσα στο έτος, ομάδα ευρωπαίων μηχανικών αποφάσισε να “δημιουργήσει” το Tesla Model S Wagon, κι απ’ότι φαίνεται τo εγχείρημά τους είναι επιτυχές.

Το Fully Charged κατάφερε να εξασφαλίσει μερικές εικόνες από την πρόοδο της μετατροπής του Tesla Model S σε station wagon. Να σημειωθεί ότι οι μηχανικοί που ήθελαν να κάνουν τη μετατροπή, δημιούργησαν μια startup την Qwest, η οποία προς το παρόν έχει ως μοναδική αποστολή να μετατρέψει το όχημα.

Tesla Model S Wagon

Να σημειωθεί ότι τα station wagon, είναι πολύ δημοφιλή στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στη Μεγάλη Βρετανία και στη Γερμανία, αλλά υπάρχει έλλειψη όσον αφορά ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο.

Απ’ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες, το Tesla Model S παρουσιάζει ενδιαφέρον και σαν station wagon. Αξιοσημείωτο όμως είναι ότι ήδη υπάρχουν πολλά renders του Tesla Model S station wagon, αλλά η Qwest προχώρησε ένα βήμα παραπέρα κάνοντάς το πραγματικότητα.

Tesla Model S Wagon

Παρόλο που χρειάζεται ακόμη δουλειά, όλα φαίνεται ότι ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα και σύμφωνα με την εταιρεία, πιθανότατα το Tesla Model Wagon S θα είναι έτοιμο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Tesla Model S Wagon

Η Qwest αναφέρει ότι συνεννοήθηκε με την Tesla προκειμένου να δει πως θα προχωρήσει για να διατηρήσει την υποστήριξη του οχήματος μετά τις τροποποιήσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά στις αναβαθμίσεις λογισμικού.

Tesla Model S Wagon

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι μέχρι το τέλος του έτους θα μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα για το περιβόητο Tesla Model S Wagon.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *