Έτοιμο το Tesla Model S station wagon από την Qwest

Έτοιμο  και πλήρως λειτουργικό είναι το πρωτότυπο του Tesla Model S station wagon που τροποποίησε η αγγλική εταιρεία Qwest.

Δύο εταιρείες τροποποίησης εδώ και κάποιο καιρό εργάζονταν στην μετατροπή του Tesla Model S σε station wagon, ενός τύπου που είναι αρκετά δημοφιλής στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τις RemetzCar και Qwest. Παρόλο που η RemetzCar πρόσφατα ανακοίνωσε ότι εργάζονται στη μετατροπή του Model S σε station wagon, η Qwest την πρόλαβε, ολοκληρώνοντας το πρώτο λειτουργικό πρωτότυπο.

Η Qwest ιδρύθηκε από προγραμματιστές και σχεδιαστές οχημάτων και έχει έδρα το Norfolk, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόβλημα με τα οχήματα της Tesla είναι ότι είναι διασυνδεδεμένα με αισθητήρες και έτσι είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιούνται ειδοποιήσεις σφαλμάτων ακόμη και με απλές τροποποιήσεις.

Tesla Model S station wagon

Tesla Model S station wagon

Tesla Model S station wagon

Tesla Model S station wagon

Tesla Model S station wagon

Η Qwest όμως αναφέρει ότι κατόπιν συνεννοήσεως με την Tesla, έμαθε πώς να συνεχίσει για να διατηρήσει την υποστήριξη του οχήματος μετά τις τροποποιήσεις και ειδικότερα με τις αναβαθμίσεις του λογισμικού.

Η εταιρεία ανάρτησε ένα βίντεο με το όχημα και ανέφεραν ότι είναι πλήρως λειτουργικό.

Τα station wagon είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μέχρι στιγμής κανένα δεν διέθετε ηλεκτροκίνηση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *