Αγορά Tesla Model 3 τώρα και με Apple Pay

Τρόπους για να κάνει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία κρατήσεων του Model 3 αναζητά η Tesla. Γι’ αυτό το λόγο ήρθε σε συμφωνία με την Apple ώστε να χρησιμοποιείται η πλατφόρμα πληρωμών Apple Pay.

Μέχρι τώρα η προκαταβολή των 1.000 δολαρίων για την κράτηση ενός Model 3 ή για την παραγγελία του Model S ή του Model X, γινόταν μέσω πιστωτικών καρτών και PayPal.

Με την νέα επιλογή του Apple Pay, ο πελάτης θα μπορεί εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας το Safari για Mac, Iphone και Ipad να παραγγείλει ή να “κλείσει” ένα νέο Tesla μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Tesla Apple Pay

Τον περασμένο μήνα η εταιρεία διέκοψε για μια εβδομάδα την παραγωγή προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγές στη γραμμή παραγωγής. Εκτός αυτού υπήρχαν πολλές κριτικές για την ποιότητα κατασκευής, τη στιγμή που οι υπάλληλοι κατηγορούσαν ένα μεγάλο αριθμό προμηθευτών για τις καθυστερήσεις.

Τώρα τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά με την Tesla να έχει θέσει ως στόχο την παραγωγή 2.500 οχημάτων την εβδομάδα μέχρι τα τέλη του Μάρτη και τις 5.000 μονάδες την εβδομάδα μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Την άνοιξη αναμένονται και οι πρώτες παραδόσεις του τετρακίνητου Model 3, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες, το οποίο θα συνοδεύεται από καλύτερες επιδόσεις από το υπάρχον μοντέλο που διαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς.

Πηγή 1, 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *