Πότε θα έρθει Ευρώπη το Tesla Model 3; 

Οι κρατήσεις για το Tesla Model 3 έχουν ξεπεράσει τις 500.000 παρά τις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι της εταιρείας για να μην προωθήσουν τις πωλήσεις του.

Κάθε Model 3, όπως ανέφερε ο Elon Musk, απαρτίζεται από 10.000 διαφορετικά εξαρτήματα τα οποία η Tesla προμηθεύετε από εταιρείες διάσπαρτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξει καθυστέρηση από την πλευρά κάποιου προμηθευτή, η διαδικασία της παραγωγής θα καθυστερήσει.

Παρ’ όλα αυτά η Tesla θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να εξυπηρετήσουν την μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζει το μοντέλο. 

Πως ξεκλειδώνει το Tesla Model 3;

Είναι γεγονός πάντως πως όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το πιο προσιτό Tesla θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή, ειδικά όσοι βρίσκονται εκτός ΗΠΑ.

Οι παραδόσεις στο εξωτερικό θα καθυστερήσουν αρκετά, καθώς κάθε χώρα έχει τους δικούς της νόμους και κανόνες οπότε θα πρέπει να κατασκευαστούν που να πληρούν τις προδιαγραφές κάθε αγοράς.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε η Tesla, οι παραδόσεις του Model 3 στο εξωτερικό αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2018.

Πρώτα θα εξυπηρετηθούν οι αγορές που εφαρμόζουν το αριστερό κυκλοφοριακό σύστημα -76 συνολικά σε παγκόσμια κλίμακα που αντιστοιχουν στο 35%- και θα ακολουθήσουν εντός του 2019 οι αγορές που υιοθετούν το δεξιό κυκλοφοριακό σύστημα – για τα 2/3 του πλανήτη δηλαδή καθώς μιλάμε για 163 χώρες.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις λοιπόν (Μ. Βρετανία, Ιρλανδία, Μάλτα, Κύπρος), το Tesla Model 3 θα έρθει στην Ευρωπαϊκή αγορά το 2019. 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *