Close

Tesla: Μειώνει τις τιμές στους φορτιστές της

H Tesla, αφού αφαίρεσε τον οικιακό φορτιστή που περιλαμβάνεται στα νέα οχήματα που παραδίδονται, μείωσε τις τιμές στα δύο μοντέλα της.

Από όταν ιδρύθηκε, η Tesla περιλάμβανε έναν φορτιστή με κάθε νέο αυτοκίνητο που παρέδιδε, ωστόσο ο CEO Elon Musk ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία είχε «στατιστικά χρήσης» που έδειχναν ότι η χρήση των φορτιστών ήταν «σούπερ χαμηλή».

Προκειμένου να αμβλύνει τις αντιδράσεις, ο Musk ανακοίνωσε πως η Tesla θα μείωνε την τιμή του φορτιστή της. Πιο συγκεκριμένα, ο Mobile Connector κοστίζει τώρα $200 και ο Wall Connector is $400.

Η απόφαση αυτή της εταιρείας φαίνεται πως θα οδηγήσει σε πρόβλημα προμήθειας, αφού κάθε φορτιστής γίνεται παραγγελία. Στο configurator, λέει μάλιστα ότι αναμένονται παραδόσεις μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχολιάστε
scroll to top