Η Tesla ετοιμάζει νέο μοντέλο, κατασκευασμένο εξολοκλήρου στην Κίνα

Στις αρχές της χρονιάς, ο CEO της Tesla Elon Musk είχε ανακοινώσει πως η εταιρεία θα σχεδιάσει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Κίνα, το οποίο σκοπεύει να διαθέσει παγκοσμίως. Τον Ιούνιο είδαμε τα πρώτα δείγματα, καθώς η εταιρεία άρχισε να δέχεται υποβολές σχεδίων για το επερχόμενο αυτοκίνητο.

 

Τώρα όμως, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς η Tesla δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Weibo νέες θέσεις εργασίας, από τις οποίες είναι ξεκάθαρο πως το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα γίνει πραγματικότητα. Οι θέσεις συμπεριλαμβάνουν Διευθυντή Σχεδιασμού, Ανώτερο σχεδιαστή αυτοκινήτων, Σχεδιαστή γραφικών αλλά και Ειδικό ελέγχου της ποιότητας του σχεδιασμού.

 

 

Όλες οι παραπάνω θέσεις εργασίας μας καθιστούν ξεκάθαρο πως το επερχόμενο μοντέλο Tesla έρχεται 100% κατασκευασμένο από την Κίνα, καθώς αφορούν μόνο την τοπική αγορά. Όπως είχε ανακοινώσει ο Elon Musk, το “made in China” EV της εταιρείας θα είναι μεν γεννημένο στην Κίνα, αλλά θα πωλείται παγκοσμίως. Μένει να δούμε τον πρώτο καρπό αυτών των σχεδίων. Μην ξεχνάμε ότι ήδη, σύμφωνα με έρευνες, τα μοντέλα Tesla που κατασκευάζονται στην Κίνα έχουν λιγότερα προβλήματα από τα αντίστοιχα της Αμερικής, κάτι που μας γεμίζει αρκετές ελπίδες για το μέλλον.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *