Η Tesla ετοιμάζει mini αυτοκίνητο;

Υπόνοιες ότι η Tesla ετοιμάζει ένα mini αυτοκίνητο άφησε ο Elon Musk σε tweet του. Ο CEO της Tesla, ερωτήθηκε από χρήστη πότε θα λανσαριστεί ένα Model X Radio Flyer.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι για παιδιά. Η κατασκευάστρια παιχνιδιών έχει ήδη κατασκευάσει ένα Tesla Model S για παιδιά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κατασκευάσει την έκδοση για το Model X.

Tesla Mini tweet

Αντί όμως ο Elon Musk να της απαντήσει στην ερώτηση, της ανέφερε ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα ‘Tesla mini-car’ που θα μπορεί να χωρέσει ένας ενήλικας.

To Model S Radio Flyer απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-8 ετών με βάρος μέχρι 36 κιλά. Η τιμή του είναι 500 δολάρια και έρχεται με μπαταρία 130 Wh, η οποία μπορεί να αντικατασταθεί με μπαταρία 190 Wh έναντι 60 δολαρίων.

Απομένει να δούμε τι ακριβώς εννοεί ο Elon Musk. Όντως η Tesla ετοιμάζει ένα μικρό όχημα πόλης τύπου Smart ή ένα μεγαλύτερο toy-car; Όμως δεν αναφέρθηκε σε toy-car αλλά σε mini.

Επιπλέον, ο CEO της Tesla, παρά τις τρελές του ιδέες, συνήθως δεν αστειεύεται. Μπορεί να πέφτει έξω στα χρονοδιαγράμματα, αλλά πραγματοποιεί τις ιδέες του, όπως η αποστολή ενός Tesla Roadster στο διάστημα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *