Η Tesla σκέφτεται να προσθέσει αναψυκτήρια στους σταθμούς φόρτισης

Μικρά αναψυκτήρια σκέφτεται να προσθέσει η Tesla στους σταθμούς φόρτισης οχημάτων, προκειμένου να ξεκουράζονται οι οδηγοί όσο περιμένουν να φορτίσει το Tesla τους.

Tesla Charging station

Όπως συμβαίνει και με τα βενζινάδικα, πολλές φορές οι οδηγοί μπορούν να προμηθευτούν κάποιο σνακ ή αναψυκτικό. Όμως το γέμισμα του ντεπόζιτου με βενζίνη δεν χρειάζεται πάνω από λίγα λεπτά.

Στην περίπτωση όμως των ηλεκτρικών οχημάτων η φόρτιση χρειάζεται περισσότερο. Οπότε, η γνωστή κατασκευάστρια σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσθέσει σταθμούς φόρτισης ώστε οι οδηγοί να ξεκουράζονται και να απολαμβάνουν κάποιο αναψυκτικό, ρόφημα ή να κάνουν κάποια ψώνια ενώ περιμένουν.

Ο CTO της εταιρείας JB Straubel ανέφερε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στο συνέδριο τροφίμων FSTEC: “Οι οδηγοί ήδη ξοδεύουν αρκετή ώρα περιμένοντας τα οχήματά τους να φορτίσουν. Γιατί να μην κάνουμε τη διαμονή τους ποιο άνετη;”

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι οδηγοί περνάνε 20 με 30 λεπτά σε αυτούς τους σταθμούς φόρτισης και πρόσθεσε: “Θέλουν να φάνε, να απολαύσουν μια κούπα τσάι ή καφέ, να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο”.

Τέλος, απ’ότι φαίνεται, η Tesla δεν θα φτιάξει τα αναψυκτήρια από μόνης της αλλά θα ψάξει σχετικές συνεργασίες με εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *