Φωτιά σε κατάστημα της Tesla

Μια μέρα μετά τα εγκαίνιά του, το κατάστημα της Tesla στο Malmö της Σουηδίας έπιασε φωτιά, με την αστυνομία να ερευνά το ενδεχόμενο εμπρησμού.

Εκτός από το κτήριο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Boplatsgatan, ζημιές προκλήθηκαν και σε οχήματα της Tesla και άλλο εξοπλισμό.

Απ’ότι φαίνεται, οι περισσότερες ζημιές προκλήθηκαν από τον καπνό, Σύμφωνα με τον Joel Johansson από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα στο δωμάτιο του σέρβις κι εκείνα στις βιτρίνες υπέστησαν ζημιές από τον καπνό.

Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα της εταιρείας του Elon Musk στη Σουηδία, με τα άλλα δύο να βρίσκονται στη Στοκχόλμη και στο Γκέτεμποργκ.

Για το σβήσιμο της φωτιάς χρειάστηκαν δύο ώρες. Προς το παρόν το κατάστημα παραμένει κλειστό και αναμένεται να πραγματοποιηθεί έρευνα για τα αίτια.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές θεωρούν ότι το πιθανότερο αίτιο για τη φωτιά είναι ο εμπρησμός, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο, καθώς χρειάζεται να διεξαχθεί έλεγχος.

Ο Mikael Karlsson της αστυνομίας της πόλης του Malmö ανέφερε ότι είναι πολύ λογικό να θεωρείται ότι η αιτία της πυρκαγιάς είναι ο εμπρησμός, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει όταν τελειώσει η έρευνα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *